نرم افزار جاجمع تحت وب بهسا
خانه / اطلاعیه های باشگاه / برگزاری اولین استارت آپ ویکند توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

برگزاری اولین استارت آپ ویکند توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ازطریق دفاتر باشگاهها در واحدهای دانشگاهی اقدام به برگزاری رویدارد استارتاپ ویکند برای طرح و امتیازدهی و انتخاب ایده های دانشجویان در زمینه های مختلف فنی مهندسی، پزشکی و علوم انسانی نموده است. کلیه علاقه مندان و دانشجویان جهت شرکت در مرحله اول این مسابقه لازم است چکیده ایده خود را جهت داوری در قالب فایل ورد پیوست آماده سازی نموده و حداکثر تا تاریخ ۹۷/۰۸/۰۵ از طریق ایمیل به دفتر باشگاه باشگاه پژوهشگران جوان واحد خمینی شهر ارسال کنند تا در صورت احراز شرایط داوری در فرایند استارتاپ قرار گیرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به دفتر مرکز رشد یا دفتر دانشکده مکانیک مراجعه فرمایید.

دانلود فایل و تکمیل فایل پیوست