قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اطلاعیه های باشگاه / کارگاه مجازی الکترونیک کاربردی با تدریس آقای مهندس سیدعادل ستوده در روزهای ۱۱ و ۱۸ اردیبهشت ۹۹

کارگاه الکترونیک کاربردی (آموزش نرم افزار Proteus) با تدریس آقای مهندس سیدعادل ستوده در روزهای ۱۱ و ۱۸ اردیبهشت، با همکاری انجمن علمی مهندسی پزشکی و باشگاه پژوهشگران جوان واحد خمینی شهر بصورت مجازی برگزار می شود. دانشجویان رشته مهندسی پزشکی و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد می توانند پس از ثبت نام در این کارگاه آموزشی شرکت نمایند. ثبت نام دانشجویانی که عضو باشگاه نیستند، از طریق منوی “ثبت نام کارگاههای باشگاه” ایجاد شده در سامانه باشگاه انجام می شود.  اعضای باشگاه نیز جهت ثبت نام صرفا لازم است درخواست خود را به آدرس تلگرام @P_karami2 یا آدرس ایمیل  bpj@iaukhsh.ac.ir  ارسال فرمایند. آخرین مهلت ثبت نام ۹ اردیبهشت ۹۹ می باشد.

مطلب پیشنهادی

مسابقه ملی: ایده های نوین در مواجهه با چالش های دوران کرونا و پسا کرونا